Steady buitenboordmotorslot (SCM keurmerk)

Steady Buitenboordmotorslot 3 met boutbevestiging

Dit Steady buitenboordmotorslot is eenvoudig aan te brengen met een boutbevestiging. U kunt uw buitenboordmotor binnen enkele seconden beveiligen. Een van de meest belangrijkste eigenschappen van dit slot is dat deze niet rammelt of trilt tijdens het gebruik van Uw buitenboordmotor. Het slot is gemaakt van speciaal zeewaterbestendig RVS en wordt geleverd met 5 sleutels.

 

Het slot is voorzien van SCM keurmerk, waardoor verzekeraars dit slot accepteren.

€ 69,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 2-4 dagen

Steady buitenboordmotor slot (Type A tot 15 pk)

Product kenmerken

 

  • Stevig roestvrijstaal buitenboordmotorslot
  • Geschikt motoren met knevelbescherming
  • SCM gekeurd
  • Trilvrij en eenvoudig te monteren
  • Geleverd met 5 sleutels

 

Omschrijving

 

Dit stevige Steady buitenboordmotorslot gemaakt van roestvrij staal beschermt uw kostbare buitenboordmotor tegen diefstal en zorgt ervoor dat u uw motor met een gerust hart aan de boot kan laten zitten. Een buitenboordmotor is er geliefd bij dieven en misschien wel het meest gestolen object in de watersport. Dit buitenboordmotorslot is geschikt voor buitenboordmotoren met knevelbevestiging. Dit hoogwaardige buitenboordmotorslot van het merk Steady is gemakkelijk te monteren en zit niet in de weg tijdens het varen. Ook trilt of rammelt dit slot niet waardoor u geen hinder ondervindt van het buitenboordmotorslot.

Dit bootslot is SCM gekeurd. Het SCM-keurmerk betekent dat het slot aan hoge eisen voldoen en dat het door uw verzekering wordt aanbevolen. Wanneer u de sleutel verliest van het slot kunt u eenvoudig een nieuwe sleutel aanvragen met een SCM-certificaat . Met de aanschaf van dit duurzame en sterke buitenboordmotorslot wordt de kans op diefstal aanzienlijk verkleind.

Dit SCM slot komt in 2 uitvoeringen, afhankelijke van uw type motor. Type A past op buitenboordmotoren tot 15PK en type B op motoren met een vermogen boven de 15PK.

 

 

 

Type slot:

Buitenboordmotorslot (knevelbevestiging)

Keurmerk:

SCM gekeurd

Kleur:

Zilver

 

 

In de verpakking:

Een buitenboordmotorslot en 5 sleutels

Fabrieksgarantie:

2 jaar

€ 88,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 2-4 dagen